Beste masters en leraren,
Hierbij de uitnodiging voor de Tjamie’s Open Utrecht op zondag 24 juni 2018 in sporthal Nieuw Welgelegen in Utrecht waar ruim voldoende parkeerplaatsen zijn. Tijdens deze eerste wedstrijd vanuit Tjamie Sports worden er 5 verschillende onderdelen aangeboden. Deze wedstrijd maakt deel uit van de ITL serie en er zijn dus punten te verdienen voor het ITL Gala aan het einde van het jaar in Barneveld.

Wij bieden mooie prijzen!
De organisatie gaat zorgen voor mooie prijzen bij de verschillende onderdelen. Voor de jeugd deelnemers biedt de organisatie een mooie meedoen medaille. Ook is er een toernooibeker te verdienen voor de beste school van het toernooi. Tijdens dit toernooi is het nieuw dat er een mooie prijs voor beste scheidsrechters wordt beschikbaar gesteld, meer informatie volgt.

Mailadressen van de scheidsrechters
Om voor het toernooi al de veldindeling van de scheidsrechters op te kunnen sturen, graag ook hun e-mailadres invullen. Alvast bedankt voor deze medewerking.

Reserveren
Het is mogelijk om plekken voor deze eerste Tjamie’s Open Utrecht te reserveren bij de organisatie. We hebben namelijk maar plek voor 250 deelnemers daarom raden wij alle scholen aan om een kosteloze reservering te maken. Reserveringen blijven staan tot vrijdag 8 juni 2018, daarna vervallen ze als er geen inschrijving volgt.
Reserveringen kunnen gemaakt worden bij het Wedstrijd Organisatie Bureau doormiddel een mail te sturen naar wedstrijdorganisatiebureau@kisport.nu.

Inschrijfinformatie
Houd u ook rekening met de sluitingsdatum voor dit toernooi? Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 juni 2018 (tot 23.59 uur) bij het Wedstrijd Organisatie Bureau via wedstrijdorganisatiebureau@kisport.nu (doormiddel van het meegestuurde inschrijfformulier in te vullen).

Lees alle informatie over de wedstrijd in onze uitnodiging.
Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met de organisatie van de Tjamie’s Open Utrecht, zie de contactgegevens in de uitnodiging.
Wij hopen u alle te mogen ontvangen op zondag 24 juni 2018 bij de Tjamie’s Open Utrecht in Utrecht!

Met vriendelijke groet,
Tjamie’s Open Utrecht

Inschrijfformulier – Regististationform – ITL – Tjamie’s Open Utrecht 2018
Uitnodiging Tjamie’s Open Utrecht 2018