Thron Pokal Duitsland 2003Zaterdag 4 oktober werd de Thron-Pokal in Dinslaken gehouden. We hadden om 8.00 uur in Bodegraven afgesproken. Ik zat in de damesauto samen met: Willy, Graziella en Diny. Al snel volgde Alphen a/d Rijn. We vertrokken meteen richting Duitsland. Ongeveer op de helft van de reis maakten wij een korte tussenstop zodat Steve zijn cafeine tekort bij kon vullen! Iedereen was nog super rustig en we vervolgden dus snel onze reis. Eindelijk aangekomen in Dinslaken konden we de sporthal niet vinden. Lahbib vroeg (in het Duits!) nog de weg aan een dummy die verkleed was als een agent, maar tevergeefs we konden de sporthal niet vinden. Uiteindelijk zijn we er toch gekomen. We reden de parkeerplaats op en vonden al dat er te weinig auto’s stonden voor een wedstrijd. Eenmaal binnen moesten een aantal mensen nog betalen aan Ella en konden we de zaal betreden. Tot onze verbazing waren wij de helft van de deelnemers, maar toch vormden we meteen een team. Ondanks dat de duitsers erg partijdig waren wisten we van de 22 deelnemers toch 25 prijzen te pakken.

Aan het begin van de dag waren er 3 velden, dus wij dachten snel thuis te zijn. NIET DUS!!! Na 2 uur werden de 2 velden met de nederlandse scheidrechters gesloten en het toernooi ging op 1 veld verder. Het kwam er op neer dat de nederlandse scheidsrechters te partijdig waren volgens de organisatie. De duitse organisatie had geen haast en de hoofdscheidsrechter stond gewoon te bellen, toen besloot Arjan de Graaf in te grijpen. Hij sprong in het veld en nam de partij over (tot de verbazing van de Duitsers). Maar al snel nam de Duitse hoofdscheidsrechter het weer over. Tijdens de voorlaatste poule van Diny en Graziella liepen de gemoederen zo hoog op (Graziella werd tegen de grond aangehoekt) dat de organisatie dreigde dat er klappen zouden vallen als het Nederlandse team niet rustig zou worden. Het team luisterde meteen naar Khalid en Steve en werd rustig. Na de prijsuitreiking maakten we een teamfoto en Khalid loodste ons de zaal uit. Omdat Diny “genaaid” was wilden de dames alle frustraties met snoep weg eten. Dit tot ergernis in de mannenauto’s want die hadden niks!! Na ons misselijk te hebben gegeten besloten we briefjes te schrijven en deze tegen de autoruit te houden Toen Ali flink aan het doorrijden was gingen we over op de auto van Steve, Ella en Khalid. Maar Steve en Khalid konden er niet tegen dat wij zoveel snoep hadden en dreigde met “dead”. Al snel kregen we dreigsmsjes dat we op moesten passen.

Aangekomen in Bodegraven bij de McDonalds renden we het damestoilet (Khalid was natuurlijk veel te langzaam voor de dames om ze te pakken!) in. Wij dachten daar veilig te zijn: NOT. Steve (voorop) en Khalid renden de wc in gooiden een onbekend meisje uit de wc en lieten ons schrikken (vooral Corine, want Diny en Graziella zaten veilig op de wc). Toen ze weg waren, en wij een beetje van de schrik waren bekomen, bestelden we allemaal ons eten. Steve probeerde voor heel de groep GRATIS ijs te regelen omdat de visburgers niet op tijd waren en zijn patat koud was geworden. De manager kwam hem tegemoet door hem 2 ijsjes te geven, maar Steve nam hier geen genoegen mee en wilde twee aardbeien ijsjes. Dit lukte hem helaas niet. De gebroeders Kassem waren aardig op dreef met moppen vertellen tegen het vrouwelijk personeel. Toen we klaar waren met eten wilden wij, dames, ontsnappen maar dit lukte niet helemaal. Diny lag ergens op de vloer te dweilen en Graziella werd in haar nek gegrepen door Steve terwijl Corine toekeek en vroeg wat ze moest doen. Eenmaal in de auto dachten we eindelijk rust te hebben. Nee PIKT Khalid een zak snoep van ons! (1 kilo drop) Hij beweerde, via de sms, dit na 15 minuten op te hebben. dit geloofden wij natuurlijk niet. De volgende dag werd iedereen gewoon op de centrale training verwacht, en iedereen was er ook! Tijdens het opstellen vertelde Steve over de wedstrijden en dat er een jarige was; 3 maal raden wie? Khalid rende naar zijn tas om de traktatie er uit te halen. en dat bleek dus ONZE drop te zijn. Maar wij zullen dit niet snel vergeten en onze wraak zal zoet zijn.

Het was een hele leuke, gezellige dag en daarvoor wil ik ook iedereen bedanken!!!

Steve en Khalid bedankt voor het coachen en de lol, de scheidsrechters, coach van Anneke en Naima en de supporters Ella, Willy, John v/d Bosch Sr., de broer van Anneke en heel het team BEDANKT!!

Corine Kool