Grandmaster Park Jong Soo werd in 1941 geboren in Chung-Nam, Korea. Hij heeft de 9de dan in Tae Kwon-Do. Hij was pas 14 jaar toen hij al begon met lesgeven in het trainingscentrum van de politie van Chun Bok. Hij gaf later ook les aan de beroemde Tijger Divisie van het Koreaanse leger.

In 1964 werd hij Nationaal Koreaans Kampioen. In 1965 maakte hij op verzoek van de Koreaanse regering een rondreis langs verschillende landen. In ieder land vertoonde hij zijn kunsten. In hetzelfde jaar werd hij door Duitsland uitgenodigd om coach te worden van de Duitse Tae Kwon-Do associatie.

In 1966 verliet hij Duitsland en verhuisde hij naar Nederland. In Nederland richtte hij de Nederlandse Tae Kwon-do Associatie op. In het begin van 1968 verliet hij Nederland en vertrok naar Canada. Hij heeft nu zijn eigen scholen in de omgeving van Toronto.

In november 1973 maakte meester Park een wereldreis om Tae Kwon-Do te promoten in Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Meester Park staat bekend als een van de grootste Tae Kwon-Do experts.

Je zult het fijn vinden om spiritueel benaderd te worden en vol vertrouwen, ongeacht sekse, leeftijd, lengte of gewicht. Onze training is uniek orientaals.” – Grootmeester Park