Open NK AllStyleOp zondag 28 januari 2018 werden er in hal aan de Dakotaweg in Capelle ad IJssel de Open NK All Style Forms and Fights gehouden onder leiding van de Euro Budo Federatie. Dit toernooi was opgenomen in de ITL league en telde mee voor het behalen van de punten voor het eindgala aan het einde van het jaar 2018.

In totaal 21 scholen van diverse pluimage zoals Karate, Kenpo, Kickboxing, WTF Taekwon-Do en ITF Taekwon-Do aanwezig. De regelgeving was anders maar het strijden op het veld gelijk. Forms werden zelfstandig op het veld uitgevoerd en verkreeg men punten. Iedereen twee forms en degene met de hoogste punten was winnaar.

Fighting was zoals we gewend waren maar met vegen. Vegen maar 1x waargenomen op alle wedstrijden door ondergetekende dus komt niet veel voor. De puntentelling is bijna gelijk alleen trappen lichaam 1 punt en hoofd 2 punten. Extra punten te behalen bij uitzonderlijk uitgevoerde technieken. Dit kwam bijna niet voor. Toks voor vrouwen verplicht was nieuw en bitjes en helmen optioneel.

Al met al op tijd klaar, gemoedelijke sfeer en leuke vechters van verschillende stijlen gezien. Bedankt organisatie Euro Budo Federatie.

KISPORT was vandaag met 6 vechters aanwezig en met 3 nieuwe werden de eerste potjes en prijsje behaald. Op naar De Nationale Kampioenschappen en de I Love TKD Cup van de ITL in februari.

Harry van Schaik “Active and Involved”
KISPORT MA en ITL League