Lifestyle Kamp27 Juni was het dan zover, het langverwachte trainingskamp van sportschool Lifestyle. ’s Avonds om 7 uur verzamelde iedereen zich bij de sportschool om met z’n alle met de touringcar naar Klundert in Brabant te vertrekken. Iedereen had er zin in en de stemming zat er al goed in. Na de busreis van drie kwartier bereikten we ons verblijf (een oude touwfabriek) in de weilanden van Brabant.

Nadat iedereen zijn spullen had uitgeladen begon de eerste training in de vorm van een hardlooptraining over de dijk naar een 3 kilometer verder gelegen camping. Daar hebben we wat gerekt en gestrekt en liepen we in de zonsondergang terug. Daarna gingen we op het terrein werken met kussens, met heel veel snelle series stoten hadden de meeste al aardige blaren op de knokkels.

Na de training hadden we wat tijd voor ons zelf en maakten we het gezellig met een kampvuurtje en een drankje. Om 12 uur was het bedtijd voor iedereen, de oudere bleven buiten nog even na praten over de eerste avond. De nacht, begon onrustig maar nadat leraar Robin z’n dreigementen over 50 keer (op de vuisten en op de betonnen vloer) opdrukken waarmaakten dacht iedereen wel 2 keer na voordat hij wat zei.

Omstreeks 3 uur werden we gewekt door de oudere en moesten we ons warme bedje uit, de nachttraining. Deze training bestond uit: conditioneel, rek en strek, en concentratie oefeningen.

Na de training kroop iedereen weer z’n bedje in.

Dag 2
Dag 2 begon omstreeks 7 uur met een lekkere looptraining door de weilanden van Tonnekreek, een dorpje verderop. Dit was dik 5 kilometer en iedereen deed z’n best om door te lopen, omdat er na de training werd ontbeten.

Na het ontbijt werd de groep in twee kleine groepen verdeeld, de ene groep, voornamelijk kleineren, bleef bij het terrein met Cherrif trainen. De andere groep ging met Robin en Gerard de dijk weer op en liep een ronde van dik 7 kilometer. Na deze training werd er gevochten, dit resulteerde in een aantal mooie partijen. Na het sparren haalde Robin 2 freefight handschoenen uit zijn tas. Iedereen ging elkaar uitdagen op freefight regels (zonder schoenen, met grondgevecht) dit pakte beter uit dan verwacht en resulteerde eveneens tot een aantal prachtige partijen.

Na het freefighten kregen we wat tijd voor ons zelf en gingen we barbecuen. Daarna werd er gekeken naar de verrichtingen van het Nederlandse elftal dat speelde tegen Zweden.

Na de wedstrijd ging iedereen vermoeid naar bed.

Dag 3
De dag begon zoals gewoonlijk met een flinke hardlooptraining, Gerard nam ons weer op sleeptouw over dit 6 kilometer lange parcours, na het hardlopen werd er gestretcht en gemediteerd.

Daarna was er tijd voor het ontbijt. Na het ontbijt hadden we wat tijd voor ons zelf en bereidden de examen kandidaten zich alvast voor op hun examen. Adriaan, Leon, Mohammed, Ilyas, Amir, Samir, Marko, Lars en Tamblyn hebben allen het examen geslaagd afgesloten en daarmee kwam er een eind aan het trainingskamp. Na dat we alles hadden opgeruimd en schoon gemaakt stond de bus al op ons te wachten en reisden we terug naar Rotterdam.

Ik wil de leiding bedanken voor dit geweldig gezellige trainingskamp en we kijken met zn alle al uit naar het trainingskamp van 2005 :

Groeten, John van den Bosch

Verslag 2
Vrijdag 25 juni verzamelden de leden van het sportcentrum LifeStyle op de Wildenburg. We vertrokken om 19.15 en kwamen daar om 20.00 aan. We kampeerden vlakbij een boerderij in Willemstad. On verblijf was een nijverheidfabriek dat in de 2de wereld oorlog werd gebouwd of misschien zelfs veel eerder je kunt het ook wel een schuurtje noemen………………

De eerste dag:
Toen we daar aankwamen moesten Abraham, Adil en ik (de profs) Soufiane en Orhan(de amateurs) matten leggen. We hebben onze eigen matten gemist omdat die matten heel raar en vies waren maar toen het avond werd gingen we nog effen een eind rennen sommige werden moe en sommige hielden het goed vol. Toen we terug kwamen gingen we nog wat drinken en na het drinken gingen we nog een paar oefeningen doen. We staken nog een kampvuur in die avond rond de 24.00 gingen we slapen het was echt leuk bijna iedereen moest opdrukken omdat we gingen praten.

De tweede dag:
s’Morgens om 3 uur moesten we opstaan voor een paar oefeningen daarna gingen we verder slapen tot rond de 7 uur we gingen toen weer een eind rennen toen we terug kwamen gingen we ontbijten na het ontbijten gingen we chillen we hielden trouwens ook nog een streetfight de jongens deden het goed we gingen om half 5 nog effen oefenen voor de examen voor bepaalde mensen na het oefen gingen we nog bbq doen na het bbq gingen we de hele tijd chillen later in die avond toen gingen we voetbal kijken Nederland tegen Zweden De stand was 0-0 voor Nederland we gingen feesten later in die avond toen we gingen slapen werden er dodelijke grappen uitgehaald zolas tandpasta op die hoofden enz.

De derde dag:
We werden om 9 uur wakker en moesten ongeveer 1 uur rennen. De meesten waren gestopt waaronder ik. Toen we terug kwamen gingen we ontbijten tot rond de 11uur toen gingen we trainen 1 uur na het trainen mochten de 9 examen kandidaten waar onder ik zelf we mochten nog effen de theorie door nemen in de middag was de examen begonnen. Iedereen was geslaagd voor het examen en we gingen na de examen nog wat lunchen. Hierna gingen we opruimen. We kregen ook certificaten van dat kamp en toen we klaar waren met opruimen konden we nog effen wat met elkaar chillen Om 19.00 gingen we terug naar Rotterdam we kwamen rond 8 uur thuis. Het was een gezellig weekend zonder ruzies, zonder gewonden, zonder niks. Het was echt lauw. En dat was het dan met deze verslag

schrijver: mojo (Mohamed Yaouti)