ITL 2018Op 18 januari 2018 stond het 1ste toernooi van het jaar 2018 op de agenda en wel de bekende Open Valkenswaardse. In het verleden een begrip en nu weer sinds 2 jaar een mooi ITL toernooi onder leiding van Sabum Henny van Zon als organisator en hoofdscheidsrechter Sabum Ron Dijkhuizen.

In totaal 274 deelnemers, 31 scholen, 37 scheidsrechters, 4 velden, schoolbekers voor 1-2-3 en voor iedere deelnemer 1-2 of 3 een mooie beker. Mooie partijen, gemoedelijke sfeer en op tijd klaar. Publiek tevreden, spelers uitgedaagd lekker weer te beginnen en scholen verbroederen onder elkaar.

Laten we gelijk met de deur in huis vallen. De ITL 2018 staat net zoals de voorgaande jaren open voor alle scholen in Taekwon-Do. Slechts als men zich slecht gedraagt wordt men geweerd.

ITL is trots weer gestart te zijn en kijken uit naar al het volgende toernooi aanstaande zondag in Capelle ad IJssel voor het open NK All Syle voor de volgende punten voor hen die willen meedoen aan het ITL Gala 2018 aan het einde van het jaar in Barneveld.

Enkele links die helpen:
-Uitslagen  http://www.itl-league.com/news/results-open-valkenswaardse-2018/
-Toernooi kampioenen scholen http://www.itl-league.com/news/tournament-champions-open-valkenswaardse/
-Uitnodiging All Style Open NK http://www.itl-league.com/events/itl-league/
-Ranking van de ITL wie hoeveel punten heeft gehaald is te vinden op http://www.itl-league.com/itl-ranking-2/
-Facebook https://www.facebook.com/ITFITLeague/

 

Namens het bestuur van de ITL-League

 

Harry van Schaik “Active and Involved”

Secretary-General ITL League.