All-ITF Taekwon-do Cup - 29 maart 2015 BarneveldDe afgelopen periode op vele mogelijke manieren een ieder de uitnodigingen van de All ITF Taekwon-Do Cup gegeven. Ook de gemeente Barneveld ondersteund op vele wijze dit toernooi en beloofd een mooi toernooi voor een schappelijke prijs te worden. Iedereen heeft meer partijen, er is team sparren, team tuls en zelfs de lang vervlogen open categroie komt terug….. Het doel van ons toernooi is mensen in de A-klasse de kans te geven meer partijen te draaien dan een knock-out systeem!.

Open categorie 10,- euro!
In de uitnodiging was nog niet vermeld (bedankt Jair!) de kosten voor de open klasse senioren mannen en vrouwen. Dit is vastgesteld op 10,- per deelnemer.

Team Tuls

Vandaag hebben de organisatoren extra overlegt en de Team Tuls klasses die vermeld staan zijn open voor gemenegde teams. Dus jeugd/junioren/senioren en veteranen van alle banden kunnen bij elkaar. er mag echter niet boven de graad van de laagste gelopen worden….

Ondersteuning
We kijken uit naar de scholen en deelnemers die wij mogen begroeten in het belang van de sporters. Meer wedstrijden betekent meer ervaring en die kan weer vertaald worden naar een hoger niveau in NL en daarbuiten. Prepare for battle!

Organisatoren
Harry van Schaik “Active and Involved”
Robin Born en Nils Kievid “taekwon-do.nl”