Instructeurs opleiding jeugd level 2

/Instructeurs opleiding jeugd level 2

Instructeurs opleiding jeugd level 2


Evenementgegevens


EENVOUDIGE AANMELDING

Stuur een e-mail naar INSCHRIJVING facturatie@kisport.nu en u krijgt een via onze administratie afdeling een factuur. Vermeld in de mail even de opleiding waar u aan wenst deel te nemen, de NAW gegevens de organisatie waar u uit komt.

NIEUWE TRAINING OFFCIEEL VASTGESTELD…
Instructeursopleiding Tigers Voor Nederland een revolutionaire opleiding voor instructeurs die jonge mensen tussen de 2-6 jaar opleid in het ontwikkelen van levensvaardigheden. De vaardigheden die alle jonge mensen nodig hebben in het omgaan van de gevaren in de huidige maatschappij. Wilt u of uw organisatie/club of persoon de mogelijkheid krijgen een volledig pedagogisch, didactisch en organisatorisch uitgewerkt concept neer te zetten die meer leden naar de club/organisatie zal trekken dan welk programma dan ook! Volg dan nu de eerste instructeurs opleiding in Nederland en wordt schoolhouder in het Tiger concept. Bewezen succes

Na bewezen successen in Engeland, Schotland, Ierland, Wales en na een geslaagde pilot, zie www.tigers-lse.nl in Nederland krijgt iedere school, leraar of organisatie in Nederland de mogelijkheid de training van het programma te volgen, zie www.tigers-lse.com.