Taekwon-do School Martowirono is in september 1971 opgericht door Waldi Martowirono (V Dan I.T.F.), waardoor het Taekwon-do op de Noordwest-Veluwe is geïntroduceerd. Na in Doornspijk, Oldebroek, Wezep, Zwolle, Zeewolde en in ’t Harde actief te zijn geweest, is het lesgeven momenteel gecentreerd in Elburg en Nunspeet.

Taekwon-do School Martowirono is aangesloten bij Taekwon-do International Nederland (T.I.N.) en bij International Taekwon-do Federation (I.T.F.).

Met ingang van januari 2004 worden de lessen verzorgd door Claudia Martowirono (IV Dan I.T.F.) en Raymond Eikema (IV Dan I.T.F.). Beiden zijn lid van het Nationaal Technisch Team van Taekwon-do International Nederland. Dit houdt in dat zij tevens op landelijk niveau les geven aan alle bij de bond aangesloten leden.

Interesse?
Als u geïnteresseerd bent (geworden), kom dan gerust eens langs voor een gratis proefles. Op maandag trainen wij in Nunspeet en op woensdag en op vrijdag trainen wij in Elburg. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website, of kunt u contact met ons opnemen.

Contact:
Website: www.tkdweb.nl
E-mail: info@tkdweb.nl
Telefoon: 06-55834281