De gebroeders Khalid en Lahbib Kassem beoefenen al van jongs af aan Taekwon-do. Toen zij 5 en 7 jaar waren zijn zij begonnen met de sport, een half jaar later stopten de lessen in de zaal waar zij trainden. Omdat zij nog klein waren konden zij de vereniging niet volgen naar een andere locatie. Zij zijn toen Kempo gaan doen. Maar na 3,5 jaar, oud genoeg om zelf naar een andere zaal te gaan, zijn zij weer Taekwon-do gaan beoefenen.

Tijdens hun allereerste toernooi moest Lahbib uitkomen tegen een meisje, waarvan hij verloor. Khalid was gelijk een talentje en werd eerste in zijn poule en won tevens een stijlprijs. Lahbib had wat langer nodig zich te bewijzen. Precies 2 jaar en 1 dag. Toevallig? Nee want Lahbib is 2 jaar en 1 dag jonger dan Khalid. Dus in principe waren zij precies even oud toen zij hun eerste prijs behaalden.

De broers hebben nog vele andere wedstrijden gedraaid en heel veel prijzen in de wacht gesleept o.a. de Wereldcup, de Wereldtitel, de Europese titel, de Nederlandse titel. Ook op andere vechtsportgebieden hebben zij wedstrijden gedraaid en prijzen gewonnen. Tevens hebben zij wedstrijden en sportgala’s georganiseerd.

Naast het sparren hebben zij niet stil gezeten. Vele jongens en meisjes hebben les gevolgd bij de broers en zijn door hen naar een titel gecoacht.

Na al die jaren wilde Lahbib graag zijn eigen vereniging starten, op voorwaarde dat Khalid met hem mee zou doen. Samen met trainingsmaatjes/vrienden Paul Roest en Arjan de Graaf hebben zij Kassem Gym opgericht.

In januari 2007 is Kassem Gym officieel open gegaan.

Kassem-Gym ….een vereniging waar we trots op zijn!