Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/12/2017
00:00

Categorieën


Dit toernooi maakt deel uit van de ITL-League, www.itl-league.com en daarom zijn op dit toernooi punten te verzamelen voor het ITL Gala op 10 december 2017 in Barneveld. Zie voor de spelregels http://www.itl-league.com/rules/

Beste Masters en Leraren,

Hierbij de uitnodiging voor het eerste International Taekwon-Do League Gala op zondag 10 december 2017 in de Sporthal Oosterboshal te Barneveld. Voor het eerst in de geschiedenis van de International Taekwon-Do League organiseren wij het gala aan het einde van het jaar.

De deelnemers die mogen strijden op het gala worden na de Open Haaglanden (26 november) definitief gemaakt (de deelnemers in de top drie van hun categorie mogen deelnemen aan het gala, als deze niet aanmelden mogen nummer 4,5 enzovoort zich aanmelden). Benieuwd naar de tussenstand op de rankingslijst? Kijk dan op www.itl-league.com! Het is mogelijk voor deelnemers die zeker zijn van hun plek (ook voor de Open Haaglanden uitslagen) de aanmelding te doen via het inschrijfformulier.

Ook zal er op het gala een special team event (team sparring) plaats vinden. Dit is voor iedereen toegankelijk ook voor deelnemers die geen ITL-punten hebben gehaald.
Als er vragen of opmerkingen zijn over het ITL Gala kunt u contact opnemen met ons serviceteam bereikbaar via itlgala@kisport.nu of mailen naar de wedstrijdadministrateur wedstrijdorganisatiebureau@kisport.nu.

Met vriendelijke groet,
Harry van Schaik | Organisator – Hoofdscheidsrechter |
ITL Gala | Oosterboshal | Wethouder Rebellaan 138 | Barneveld |
T: +31 342 418 062 | W: www.itl-league.com

Documenten:
INVITATION – ITL Gala 10 december 2017
REGISTRATION FORM – ITL Gala 10 december 2017
UITNODIGING – ITL Gala 10 december 2017
INSCHRIJFFORMULIER – ITL Gala 10 december 2017